0

Oh Rome!!

Salam semua. Lame dah tak update blog ni, almaklum lah sibuk bebenor kebelakangan ni. Today I want to share with you guys bout an interesting information, that is our latest free holiday incentive. Kali ini syarikat telah menawarkan insentif pelancongan secara percuma ke Rome, Itali.

Yup, ROME!!

Sebenarnya syarikat pd awalnya menawarkan percutian ke Venice, tetapi sebab di Venice wanita bertudung tidak dibenarkan masuk, so terpaksalah tukar haluan ke ROME. Aissh.. kalau tak boleh melancong kat bandar atas air. Tapi xpe, ROME juga merupakan destinasi yang menarik untuk dilawati, kerana banyak tempat bersejarah di sana seperti Roman Colosseum. Aku pun tak berapa pasti tempat-tempat lain yang menarik, so kita layan ja video di bawah.

Original Source: http://www.youtube.com/watch?v=vknTH2E7-EI

Original Source: http://www.youtube.com/watch?v=vknTH2E7-EI

Cantik, menarik, tertarik, kau memang de boom!! Bila lagi kita berpeluang nak lihat keajaiban dunia kan. Lain lah klau kita ini anak @ bini kepada Tan Sri atau Datuk yg duit berkepuk di bank. Nak kumpul duit sndiri pun berape lama ambik masa. 

So bagi aku ini lah peluang yang ada dan mudah untuk melancong ke negara orang. Kalau korang berminat dan ingin tahu bagaimana korang boleh melancong ke ROME secara percuma, sila lah tinggal kan pertanyaan di ruang komen atau terus hubungi aku melalui emel @ telefon.

p/s: Kami masih menunggu tarikh rasmi bila insentif ini akan bermula. So keep up with us for the update!!

0 comments:

Post a Comment

Back to Top